У Коломиї презентують виставку “Пастель” Ірини Кравець

Новини, Суспільство

18 липня о 17:00 у картинній галереї малого виставкового залу мистецького центру “Світовид” відбудеться відкриття виставки мисткині з Івано-Франківська Ірини Кравець.

Про це йдеться в події МЦ “Світовид” у соціальній мережі Facebook, пише Голос.if.uа.

У добірці робіт представлені натюрморти та пейзажі, виконані в техніці сухої пастелі.

“Я люблю натюрморт. І хоча nature morte означає «мертва природа», працюючи в цьому жанрі, щораз переконуюсь: не може бути мертвою краса простих предметів, що нас оточують. Ці речі – старі чи нові, чужі чи власні – присутні в наших долях, як спомин про тих, хто їх торкався. Вони живуть разом з нами, тримають для вічності тепло чиїхось рук, у них відлуння голосів тих, з ким тісно переплітаються наші долі.
А пейзаж… Він прекрасний в будь-яку пору року, незалежно від погоди і часу доби. Адже не може не зачаровувати неповторність природи та її жага до життя. Вона вчить нас бачити, як сміються сонячні промені в осінній траві і одиноко сумує в листі дерев світло вуличного ліхтаря. Вона велична і безмежна в гірському пейзажі і тиха та ніжна у літньому саду…”, – коментує художниця Ірина Кравець.

Всі важливі Новини Івано-Франківська – Голос  тут.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.