Прикарпатцям пояснюють, за яких умов їх можуть депортувати при поверненні з ЄС

Новини, Суспільство

Українцям, котрі виїжджають у Європу через Польщу і не пройшли 14-денний карантин або вказали фіктивну адресу у Польщі, можуть бути депортованими.

Про це попереджає Голос.if.uа з посиланням на сторінку My Wiza у Фейсбуці.

“Якщо Ви або Ваші знайомі поїхали через Польщу і не пройшли 14-денний карантин або вказали фіктивну адресу у Польщі та розбіглись по ЄС, будь ласка, майте розум і не вертатись через Польщу. Чим це загрожує? П’ять років депортації”, – пояснюють в агентстві.

До слова, вже є ті, хто зробив таку помилку.

“Сьогодні звернувся молодий чоловік, у якого так склались обставини… печатка про депортацію стоїть на всю сторінку, єдине тішить, що це не біометричний паспорт і є надія розв’язувати питання суттєво швидше. Але, якби це була біометрія, то як мінімум 2,5 роки він не виїзний у ЄС. І лише через 2,5 роки (тобто половину терміну депортації) можна оскаржувати рішення”, – додають у My Wiza.

Всі важливі Новини Івано-Франківська – Голос  тут.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.