“Гра в наперстки” або “золоті лавочки” для франківчан (відео+фото)

Відео-новини, Кримінал, Новини

В Івано-Франківську третій рік поспіль триває реконструкція Івано-Франківського міського озера.

Про це інформує щоденна онлай-газета Голос.if.uа.

Першопочатковий кошторис ремонтних робіт складав трохи більше 17 мільйонів гривень, а роботи мали бути завершені ще у грудні 2017 року, однак до їх завершення ще дуже далеко і не видно «ні кінця, ні краю» хоча на вулиці вже липень 2020 року. Ситуація із реконструкцією міського озера дуже нагадує шахрайські наперстки з 90-х, в які влада грає з містянами:

– Шановні жителі Івано-Франківська, дивимся уважно : «є лавочки, немає лавочок, знову є лавочки, але вже за Ваші гроші».

Виникає риторичне запитання, який термін експлуатації цих малих архітектурних форм? Що трапилося зі старими лавочками, що їх демонтували після двох років експлуатації? Як за часто влада буде витрачати кошти з наших кишень на встановлення нових лавочок, раз на два роки, раз на рік, а може ну його усілякі обмеження, давайте змінювати їх щомісяця або й кожен день, нехай чиновники та бюджетні прилипали «зароблять» перед виборами?

Подробиці у сюжеті від Голос.if.uа:

Всі важливі Новини Івано-Франківська – Голос  тут.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.