У Коломиї покажуть вуличну виставу

Новини, Суспільство

Коломийський театр “Соломія” вже третій рік співпрацює з режисеркою калуського молодіжного театру “ЛюбАрт” Любов’ю Липовською.

Незабаром у творчому тандемі з’явиться ще одна спільна робота — моновистава, назву якої творча трупа поки що приховує. Відомо лише, що за основу взяли одну із п’єс театру “ЛюбАрт”, інформує Голос.if.uа.

Липовської розповіла, що головна героїня — тінейджер, яка вияснює із соціумом різні моменти життя, виражає свої думки, проблеми, конфлікти, розповідає про свою самотність.

Головну роль у постановці зіграла молода актриса з Коломиї Наталія Клим, яка приїхала до Калуша, щоб відпрацювати “наживо” генеральні репетиції. Адже у період карантину акторська гра була у форматі онлайну.

Прем’єру вистави планують показати у серпні у Коломиї. Ймовірно, що вона буде вуличною, тому режисерка “Соломії” Мар’яна Кодіна-Іванович шукає вільний простір, де б дозволили зіграти. Проте збережеться і звичний формат, адже планують її показати і на театральних фестивалях.

Всі важливі Новини Івано-Франківська – Голос  тут.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.