У франківця автозлодії викрали барсетку з грошима та документами

Кримінал, Новини

Минулої доби від автозлодіїв потерпів франківець.

Про це пише Голос.if.uа з посиланням на пресслужбу Управління нацполіції області.

Чоловік на декілька хвилин залишив свій автомобіль відкритим, чим і скористався зловмисник – з салону зникла барсетка, в якій були документи та грошові кошти в сумі 23 тисяч гривень.

Правоохоронці працюють над розкриттям злочину та наголошують, що єдиний і найбільш дієвій спосіб вберегтися від крадіжки – це не залишати в салонах цінних речей.

“Виходячи з автомобіля навіть на 5 хвилин, не забувайте замикати його та забирати з собою усе майно. Обладнайте свій транспортний засіб надійними сигналізаційними системами. Намагайтеся паркуватися на стоянках з охороною, а в нічний час ставте автомобіль в гараж”, – наголошують у поліції.

Також додають, що увагу злочинця привертає все, що лежить на видному місці. Крім того, навіть якщо певна річ не має великої цінності, можуть заподіяти матеріальні збитки, розбивши скло.

Всі важливі Новини Івано-Франківська – Голос  тут.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.