У Верховинському районі відновлено сполучення із гірським селом Дземброня

Новини, Туризм

На Івано-Франківщині відновили сполучення із гірським селом Дземброня, дорогу до якого зруйнував паводок, про це інформує Голос.if.uа з посиланням на Версії

Село Дземброня знаходиться у Верховинському районі і належить до Бистрецької сільської ради. Внаслідок червневих паводків села Бистрецької і Зеленської сільських рад опинилися “відрізаними від світу”.

Станом на 07:00 п’ятого липня доїзд до села Дземброня відновили. Зокрема, четвертого липня львівські рятувальники розчистили 120 м дороги місцевого значення до села.

Поки на Прикарпатті немає транспортного сполучення із селами Бистрець, Грамотне, Стовпні та Кохан Верховинського району, частково – із селами Космач і Брустурів Косівського району. Раз на два дні до них привозять необхідні продукти та медикаменти на гелікоптері.

На Прикарпатті відновили сполучення із гірським селом ДземброняФото: Марія Максимюк

Жителька Дземброні Марія Максимюк йде у Верховину

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.