Обманув священників: калушанин самовільно, без відповідних дозволів збудував капличку (фото)

Новини, Суспільство

Днями в Калуші склали два протоколи за порушення правил благоустрою та утримання території міста на мешканця, який проживає на вулиці Руська, про це інформує Голос.if.uа з посиланнням на “Вікна”.

Калушанин самовільно, без отримання відповідних дозволів, на землях комунальної власності проводив  роботи й розмістив конструкції поруч з каналізаційним люком.

Чоловік хотів побудувати на цьому місці капличку. Він обманув священнослужителів Калуського деканату УГКЦ, повідомивши отцю, що земельна ділянка належить йому на праві приватної власності та усі питання побудови каплички вже узгоджено з органами влади. Калушанин спонукав священників до здійснення обряду посвячення території під каплицю.

Отець Степан Скібіцький поінформував виконавчий комітет Калуської міської ради, що зараз деканат розслідує питання щодо посвячення місця під капличку та вживатиме заходи для недопущення надалі випадків вчинення священнослужителями релігійних обрядів, які порушують вимоги чинного законодавства.

Всі важливі Новини Івано-Франківська – Голос  тут.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.