Турист показав, як виглядають туристичні місця Прикарпаття після паводку (відео)

Відео-новини, Туризм

Турист з Кропивницького ‎Віталій Ніколаєвський‎ показав на своєму ютуб-каналі, як виглядають курортні місцини Карпат після повені.

Про це пише Голос.if.uа з посиланням на сторінку у соціальній мережі Фейсбук Віталія Ніколаєвського.

 “Засоби масової інформації сприяли створенню страшної паніки серед бажаючих відпочити у Карпатах. Воно й не дивно, адже щоденні репортажі про зливи, повені, селі, руйнування доріг виведуть з рівноваги навіть найспокійніших. Але виявляється, у Карпатах далеко не так погано, як про це розповідають по телевізору і в соціальних мережах. Насправді там класно! Дивіться це відео і все побачите самі. Ми повернулися з Карпат лише день тому. На відео ви побачите: Яремче, Буковель, водоспад Пробій, Яблунецький перевал, Труфанецький водоспад, стежку Довбуша та його ж скелі, гору Маковицю, готель “Карпатські зорі”, – написав Віталій Ніколаєвський на своїй сторінці у соціальній мережі Фейсбук.

Всі важливі Новини Івано-Франківська – Голос  тут.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.