На Прикарпатті у кафе організували гральний заклад (фото)

Кримінал, Новини

Поліцейські Івано-Франківщини припинили діяльність нелегального грального закладу.

Про це інформують в Поліції ІФ, пише Голос.if.uа.

Вчора, 1 липня, слідчими ГУНП в Івано-Франківській області спільно із надвірнянськими колегами викрито незаконну діяльність грального закладу, який функціонував на території міста Надвірна – в одному з орендованих приміщень місцевого кафе.

У ході проведення обшуку, слідчими вилучено комп’ютерну техніку, за допомогою якої надавались послуги у сфері грального бізнесу, а також чорнові записи.

Правоохоронці припинили діяльність нелегального грального закладу. За цим фактом відкрито кримінальне провадження і з`ясовуються всі обставини. Максимальне покарання – штраф від десяти тисяч до сорока тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. Досудове розслідування триває.

Правоохоронці Івано-Франківщини звертаються до громадян і наголошують повідомляти про виявлені заклади на лінію “102”. Це дасть змогу оперативно і належно відреагувати на повідомлення.

Всі важливі Новини Івано-Франківська – Голос  тут.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.