На вихідних охорону порядку на Прикарпатті забезпечуватимуть близько 600 правоохоронців

Новини, Суспільство

Попереду три вихідних – правоохоронці забезпечуватимуть охорону публічного правопорядку та стежитимуть за дотриманням карантинних обмежень.

Зокрема, охорону публічного порядку на Івано-Франківщини під час вихідних та Дня Конституції України забезпечуватимуть близько 600 правоохоронців – співробітники служб та підрозділів поліції Прикарпаття, патрульні поліцейські, поліцейські охорони та військовослужбовці Національної Гвардії України, повідомляє Голос.if.ua.

Нагадуємо, що у Івано-Франківську та області працюють мобільні групи, до складу яких входять правоохоронці, медики та представники місцевої влади, які виявляють порушення громадянами та суб’єктами господарської діяльності правил карантину.

Окрім того, працівники поліції відвідують осіб, які перебувають на самоізоляції та проводять превентивну роз’яснювальну роботу з порушниками протиепідеміологічних заходів – у випадку, якщо громадяни не реагують на законні вимоги правоохоронців – їх притягують до адміністративної чи навіть кримінальної відповідальності.

Всі важливі Новини Івано-Франківська – Голос  тут.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.