На Верховинщині закриють ринки – багато хворих

Здоров'я, Новини, Суспільство

19 червня відбулося чергове засідання комісії з питань ТЕБ та НС щодо протидії поширення коронавірусу під керівництвом голови Верховинської райдержадміністрації Василя Бровчука.

До участі у засіданні комісій долучились керівники медичних закладів району, відповідні служби та окремі начальники відділів РДА, повідомляють на сторінці Штабу з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації. Верховина, пише Голос.if.ua.

Підставою для зібрання стало запровадження додаткових протиепідемічних заходів та обмежень для запобігання поширення коронавірусу серед населення у Верховинському районі, через масове зараження вірусом СOVID-19 серед населення та медичних працівників.

За результатами засідання прийняли відповідні рішення щодо:

– питання можливості закриття окремих відділів лікарні;

–  у зв’язку із збільшенням кількості нових випадків захворюваності на СOVID-19 призупинити торгівлю суб’єктами підприємницької діяльності на продовольчому ринку та за її межами;

– забезпечення підрозділами поліції додаткових перевірок перевізників громадського транспорту щодо дотримання заходів при наданні послуг з перевезення пасажирів на період карантину,посилити контроль за їх діяльністю;

– забезпечення висвітлення в ЗМІ епідемічної ситуації на території району , проводити роз’яснення для населення про дотримання правил карантину.

Всі важливі Новини Івано-Франківська – Голос  тут.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.