Через пошкодження дамби на річці Пістинька в Коломийському районі може затопити 170 будинків

Новини, Суспільство

На Коломийщині через сильні дощі пошкоджено кріплення дамби у селі Спас .

Про це інформує  Голос.if.ua з посиланням на Управління з питань цивільного захисту ІФ ОДА. Через це існує загроза підтопленню близько 170 житлових будинків у селі Спас.

“Отримано інформацією від Спаського сільськго голови про те, що в результаті проходження паводку та інтенсивних дощів 14.06.2020 року на  р. Пістинька в с. Спас пошкоджено кріплення дамби на довжині 114м., відбувається подальше руйнування «мокрого укосу» дамби. Ширина дамби на найвужчій ділянці становить лише 0,5 м. Дамба перебуває в аварійному стані, при наступному піднятті рівня води в річці Пістинька існує загроза підтопленню близько 170 житлових будинків в селі Спас”, – йдеться у повідомленні.

На міце події виїжджали завідувач сектору з питань оборонної роботи ЦЗ та взаємодії з правоохоронними органами Коломийської РДА.

Всі важливі Новини Івано-Франківська – Голос  тут.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.