На одну громаду більше: на Прикарпатті функціонуватимуть 62 ОТГ

Новини, Суспільство

У Івано-Франківській області передбачається формування 62 об’єднаних територіальних громад, про це інформує Голос.if.ua.

Про це на позачерговому засіданні Кабміну повідомив міністр розвитку громад та територій України Олексій Чернишов, інформують у прес-службі Агенції розвитку ОТГ Прикарпаття, передає

«Уряд затвердив адміністративні центри та плани територій 1470 громад. В Івано-Франківській області передбачається формування 62 територіальних громад», — сказав він.

Відповідно до розпорядження Кабміну від 22 травня на карті Прикарпаття мала бути 61 ОТГ. Проте, доопрацювавши документ, до оновленого плану розвитку територій включили ще одну громаду з Коломийщини – Підгайчиківську ОТГ.

Нагадаємо, Кабінет міністрів на позачерговому засіданні 12 червня затвердив список 129 районів в Україні, замість 490 існуючих. В Івано-Франківській області буде сформовано 5 районів.

Всі важливі Новини Івано-Франківська – Голос  тут.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.