Скоїв ДТП, зник з місця пригоди й ледве не потонув, заїхавши автомобілем у ріку

Кримінал, Новини

Учора ввечері патрульні отримали повідомлення про ДТП без потерпілих на вулиці Симоненка.

Інспекторам, які прибули на вказану адресу, заявник повідомив: водій на автомобілі Opel здійснив наїзд на його припарковане авто та зник у невідомому напрямку,  пише Голос.if.ua з посиланням на  пресслужбу патрульної поліції Івано-Франківської області.

Чоловік надав поліцейським детальний опис транспортного засобу та водія. Поліцейські, щойно відправилися на пошуки зловмисника, як почули в радіоефірі про те, що Opel, схожий за орієнтуванням, заїхав у річку в с. Вовчинець.

На місці події патрульні виявили водія з ознаками сп’яніння, якому небайдужий громадянин допоміг вибратися з потопаючого автомобіля. Порушник погодився пройти тест на стан сп’яніння на місці. Результат виявився позитивним – 2, 39 проміле алкоголю в організмі. Чоловік своєї вини у скоєнні ДТП не заперечував.

На нетверезого водія патрульні склали адмінматеріали за ч.1ст.130 (Керування у стані сп’яніння), 122-4 (Залишення місця дорожньо-транспортної пригоди), ст.124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів), ч.2 ст.126 (Керування автомобілем без відповідних документів), ч.1ст.126 (Керування автомобілем особою, яка немає права керування таким транспортним засобом) КУпАП. Автомобіль порушника з річки витягуватимуть відповідні служби.

Всі важливі Новини Івано-Франківська – Голос  тут.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.