У Франківську звільнили двох поліцейських, які принижували юнаків у відділку

Кримінал, Новини

Як повідомлялося раніше, на дії поліцейських поскаржився мешканець Івано-Франківська, який стверджував, що правоохоронці неправомірно діяли, неадекватно спілкувалися, принижували його сина і товариша.

Чоловік надав поліцейським аудіозаписи розмови, повідомили в обласній поліції, інформує Голос.if.ua.

Головне управління Національної поліції у Івано-Франківській області провело службове розслідування, в ході якого перевірили інформація щодо неправомірних дій працівників Івано-Франківського відділу поліції.

За порушення вимог Закону України «Про Національну поліцію», керуючись Дисциплінарним статутом Національної поліції України, двох поліцейських звільнено з органів Національної поліції, а ще одного працівника знято із займаної посади.

Начальнику Управління превентивної діяльності оголосили сувору догану, а т.в.о. заступнику начальника ГУНП обласної поліції суворо вказано на відсутність належної профілактичної роботи у підпорядкованому підрозділі, у зв’язку з нетривалим терміном перебування на займаній посаді (3 дні).

Матеріали службового розслідування будуть направлені до Державного бюро розслідувань.

Всі важливі Новини Івано-Франківська – Голос  тут.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.