Поліцейських, які у відділку “пресували” і ображали франківців, виженуть з роботи

Кримінал, Новини

Керівник Івано-Франківського міського відділу поліції Остап Білейчук зазначив, що вчора до поліції звернувся франківець із заявою, що поліцейські неадекватно спілкувалися і принижували його сина із товаришем.

Чоловік надав правоохоронцям аудіозаписи розмови, пише Голос.if.ua.

З аудіо вдалося встановити особи полісменів. Дані працівники більше
10 років працюють у правоохоронниз органах.

також читати: Матюки та погрози. На Прикарпатті поведінка поліції шокувала неповнолітніх і їхніх батьків (аудіо)

За фактом розпочато службове розслідування, встановлюються всі обставини. Матеріали справи якнайшвидше будуть передані у прокуратуру.

Білейчук зазначив, що таким працівникам не місце у правоохоронних органах і їх буде звільнено.

Нагадаємо, вчора у мережі з’явився аудіозапис, у якому працівники міського відділу поліції Івано-Франківська ображають та змушують підписати протокол двох франківців.

Заявник Владислав Сукенник розповів про неадекватну поведінку працівників міського відділу поліції, щодо його неповнолітнього сина та синового товариша.

Одному з хлопців вдалося записати події у міському відділі на диктофон мобільного телефону. Аудіозапис на 30 хвилин рясніє нецензурщиною та погрозами поліціянтів до юних франківців. Хоча хлопці пояснювали, що не билися, а сперечалися і жартома імітували бійку та не мають претензій один до одного, на них вирішили скласти адмінматеріали – бо ті порушували спокій у громадському місці.

Однак методи роботи і форма спілкування поліціянтів шокувала хлопців і їхніх рідних. Правоохоронці принижували юнаків, одному з яких 17 років, і погрожували фізичною розправою. Максим Сукенник заявив, що один з поліціянтів вдарив його у груди. А товариша били по обличчю. Також вони змусили франківців роздягнутися до білизни, принижували за татуювання (питали, чи готові вони за них відповісти, і що в майбутньому будуть відповідати за них “на зоні”), питали, “під ким вони ходять”. У юнаків взяли відбитки пальців, тату сфотографували.

Всі важливі Новини Івано-Франківська – Голос  тут.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.