Студенти ПНУ презентували книгу про журналістів Прикарпаття (фото)

Новини, Суспільство

4 червня студенти Прикарпатського національного університету імені Стефаника презентували в онлайн-форматі другий випуск книги «Поміж текстом: журналісти для журналістів», який має назву «Кухня журналістики Прикарпаття».

Захід приурочили до Дня журналіста, який в Україні відзначають 6 червня, пише Голос.if.ua.

Над випуском книжки працювали студенти 3-го і 5-го курсів спеціальності «Журналістика» ПНУ імені Стефаника. Авторкою студентського видавничого проєкту є асистентка кафедри журналістики Галина Пристай.

Книжка містить 5 розділів, в яких розповідають про вихідців з Прикарпаття, професіоналів медіасфери Івано-Франківської області та студентів, які вміло поєднують навчання та роботу.

«Журналістика це така спеціальність, в якій потрібно все знати і все вміти. Процес підготовки і видання книжки – шанс для студентів спробувати свої сили, навчитися чомусь і по-новому відкрити для себе багатьох відомих журналістів. Я вважаю, що потрібно підтримувати цікаві проєкти, ніколи не знаєш, що тобі знадобиться в майбутньому. Інколи було весело, інколи важко, але ми це зробили», – розповіла студентка ІІІ-го курсу, інтерв’юерка, укладачка книги Анастасія Бегей.

За словами укладачів книги, метою проєкту є прояв творчості серед студентів та підвищення досвіду через зосереджену працю.

Всі важливі Новини Івано-Франківська – Голос  тут.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.