Перестрілка в Броварах: хто кого і за що стріляв (відео)

Відео-новини, Кримінал, Новини

29 травня в м. Бровари відбулась масова(в якій взяли участь близько 50-ти чоловік) стрілянина з застосуванням вогнепальної зброї прямо в густонаселеному мікрорайоні, про це інформує Голос.if.ua.

Правопорушники приїхали зі зброєю до Броварів вранці, 29 травня, у період із 6:30 до 7:00 год. зі сторони Києва. Судячи з відеофіксації активна фаза конфлікту з застосуванням зброї в житловому мікрорайоні тривала не менше 15 хвилин.

Чоловіки зі зброєю не «соромились» ні перехожих, ні проїжджаючий повз епіцентр перестрілки автотранспорт. Багато місцевих мешканців фіксували перестрілку з вікон своїх квартир на відеокамери та мобільні телефони. Кулі літали по всьому кварталу, залітаючи навіть у квартири.

Що саме стало причиною озброєного конфлікту та між ким такого роду конфлікт відбувся, достеменно не відомо. Але за чутками місцевих мешканців, які стали однією з версій правоохоронців, конфлікт виник між пасажирськими перевізниками та нелегальними перевізниками.
Декілька днів про це в мережі інтернет з’являлась така собі «іскорка», але те, що вона переросте у справжню «пожежу» ніхто не міг і припустити.

Видання «AT BROVARY» найцікавіші такі відео зібрали в загальну відеонарізку.

За версією поліції, після стрілянини озброєні чоловіки відразу зникли з місця події на автомобілях, які поліція оперативно оголосила в розшук.

На місці події поліція затримала 11 озброєних порушників, вилучила три транспортні засоби. Згодом за допомогою колег з інших регіонів на території Вінничини та Житомирщини затримали ще 13 фігурантів учасників збройного конфлікту.

Після проведення першочергових слідчих дій підтвердилася інформація, що стрілянина у Броварах відбулася через розподіл пасажиропотоку.

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.