“Липового” дипломата виявили працівники Галицької митниці (фото)

Кримінал, Новини

У пункті пропуску «Рава-Руська – Гребенне» працівники Галицької митниці Держмитслужби у взаємодії зі співробітниками спецпідрозділу боротьби з корупцією та організованою злочинністю УСБУ у Львівській області та МЗС України викрили громадянина України, який незаконно використовував дипломатичний статус.

Громадянин прибув у пункт пропуску автомобілем Mercedes-Benz S-класу з дипломатичними номерами, пише Голос.if.ua з посиланням на Галицьку митницю Держмитслужби. До митного контролю окрім документів на авто надав такі, що посвідчують його відношення до МЗС України. Під час огляду авто в багажному відділені містились номери української реєстрації. Тож митники вирішили ретельніше перевірити надані документи.

Як з’ясувалось, громадянин не є співробітником МЗС, а також такий дипломатичний номерний знак не видавався. Наразі правоохоронці проводять усі необхідні слідчі дії.

Світлина від Галицька митниця Держмитслужби.

Всі важливі Новини Івано-Франківська – Голос  тут.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.