У Калуші викрили групу збувачів наркотиків (фото)

Кримінал, Новини

Співробітники поліції Івано-Франківщини викрили та затримали 20-ти та 25-ти річних калушан, які займалися реалізацією наркотичних засобів та психотропних речовин.

Правоохоронці затримали зловмисників на місці злочину під час збуту чергової дози наркотиків, інформує Голос.if.ua з посиланням на поліцію області.

Працівники поліції вилучили більше десятка згортків з вмістом наркотичних речовин та грошові кошти, здобуті злочинним шляхом.

“Під час санкціонованого обшуку співробітники поліції виявили та вилучили пакети із речовиною схожою на «амфетамін», електронні ваги, упаковку з пастоподібною речовиною схожою на «гашиш», пристрої для викурювання наркотичних речовин, рослини коноплі, пакет з речовиною схожою на прекурсор «фенілнітропропен». Також вилучено предмет схожий на револьвер з ознаками переробки”, – розповідають правоохоронці.

Поліцейські затримали чоловіків у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Наразі їм оголошено про підозри за ч. 1, 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального Кодексу України та обрано запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою.

Досудове розслідування триває, призначено низку необхідних експертиз.

Всі важливі Новини Івано-Франківська – Голос  тут.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.