Магнітні бурі завдадуть двох потужних ударів – коли чекати та як вберегтися

Здоров'я, Новини

Наслідки цього магнітного урагану для людей будуть досить відчутними.

В кінці травня Землю атакують кілька магнітних бур. На нас чекає небезпечний період, коли навіть здорові люди відчують себе погано. Медики попереджають, що метеозалежним слід бути особливо обережними в ці дні.
Перший удар сонячного вітру по магнітосфері нашої планети вже відбувая 23 травня. Вони викликали  невеликі зміни магнітного поля, і  відчути їх могли люди, які страждають хронічними захворюваннями і сильною метеозалежністю, пише Голос.if.ua з посиланням на today.ua.

Нової магнітної бурі слід чекати вже 27 травня. Це будуть дуже потужні потоки, які викличуть серйозні збурення в магнітосфері.

За ними відразу ж відбудеться нова магнітна буря. Таким чином, низка спалахів на Сонці обрушить на нашу планету справжній магнітний ураган, який триватиме до 29 травня 2020 року.
Наслідки цього магнітного урагану для людей будуть досить відчутними – навіть у здорових людей сильно болітиме голова, вони відчуватимуть  занепад сил, апатію. Можуть проявитися  давно забуті хвороби чи хронічні захворювання.

магнітна буря, фото Pxhere
магнітна буря, фото Pxhere
Медики радять у цей період багато дихати свіжим повітрям, правильно харчуватися, дотримуватися водно-питного балансу. Частіше відпочивати і релаксувати.
Для того щоб уникнути негативного впливу на організм магнітних бур,  бажано не навантажувати себе надмірною фізичною роботою, уникати стресових ситуацій, а також підтримувати правильний раціон харчування і дотримуватися водний режим. Також під час магнітної бурі слід обмежити далекі переміщення і обов’язково брати з собою необхідні ліки.
Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.