Парафіяльну каву презентували Марцінківу на храмовому святі у Крихівцях (фото)

Новини, Суспільство

Сьогодні франківська парафія святих Кирила та Мефодія, що в Крихівцях, відзначає храмове свято.

На святі, яке розпочалося урочистим богослужінням, побував міський голова Франківська Руслан Марцінків, інформує Голос.if.ua з посиланням на КУРС.

“Привітав парафію Святих Кирила та Методія, що в селі Крихівці. Дуже тішуся, що міг розділити з ними сьогодні молитву. Дякую отцю Josafat Boyko за його невтомну працю на користь парафії та громади цілого нашого міста. І приємною несподіванкою стала для мене кава від парафії, якою посмакую сьогодні вдома”, – розповів на своїй сторінці в мережі Руслан Марцінків.

Парафія святих Кирила і Методія, що під опікою чернецтва Згромадження Воплоченого Слова, віднедавна робить власну каву. Таку діяльність запровадили в контексті розбудови «живої парафії». До «травневих» свят медпрацівникам подарували каву власного виробництва.

Парафіяльну каву презентували Марцінківу на храмовому святі у Крихівцях 5

«Цього року ми не маємо можливості святкувати урочисто святкові дні через карантинні обмеження, тому ми від імені нашої парафії хочемо зробити такий маленький жест любові, поваги, пошани і вдячності нашим лікарям — тим, хто, ризикуючи своїм здоров’ям і життям, віддано служать хворим — подарувати каву — нашу ПАРАФІЯЛЬНУ КАВУ», — розповів про задум отець Йосафат.

Парафіяльну каву презентували Марцінківу на храмовому святі у Крихівцях 7

Парафія регулярно виготовляє сувенірну продукцію, а тепер і каву, та реалізовує її усім охочим. Купуючи парафіяльну каву, благодійники, парафіяни та друзі вносять свою частку у будівництво християнського дитячого садочка «Ковчег», що якраз триває.

Всі важливі Новини Івано-Франківська – Голос  тут.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.