На Франківськ насувається потужна стихія

Новини

В регіоні оголосили штормове попередження.

У неділю, 24 травня, синоптики оголосили для Прикарпаття штормове попередження. Про це пише Голос.if.ua з посиланням на сайт Івано-Франківської обласної державної адміністрації.

Як зазначається, впродовж доби 24 травня на території Івано-Франківській області очікують сильні опади, зливи з грозами.

Місцями можливе випадіння граду. Вітер посилиться до 15-20 метрів на секунду, що відповідає першому рівню метеорологічної небезпеки – «жовтому».

При цьому в самому Івано-Франківську обіцяють хмарну погоду без прояснень, із сильним дощем, який не послабиться до самого вечора.

Мешканцям регіону синоптики та рятувальники нагадують про необхідність бути обережними під час бурі, уникати перебування під старими деревами та поблизу ненадійних будівель, а також не ходити під балконами та вікнами будинків.

За можливістю, краще ховатися від негоди у під’їздах будинків чи магазинах.

Також закликають уважно обирати місце для паркування автомобіля, щоб уникнути можливого падіння на нього дерева чи сухих гілок.

Нагадаємо, на початку червня прийде спека, але вона зміниться різким спадом температура. І такі температурні гойдалки українці будуть відчувати все літо.

Всі важливі Новини Івано-Франківська – Голос  тут.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.