Україна відкриває кордони для пасажирського транспорту, але не всього

Новини, Суспільство

Кабінет міністрів планує в середу прийняти постанову, яка відновить з 22 травня міжнародне залізничне і автомобільне пасажирське сполучення.

Про це заявив прем’єр-міністр Денис Шмигаль на засіданні уряду 20 травня, інформує Голос.if.ua з посиланням на Українська правда.

Щодо міжнародних перевезень, то від моменту публікації постанови (про введення 2-го етапу послаблення карантину з 22 травня – УП) відкриється можливість здійснення міжнародних перевезень, як автобусних, так і залізничних, через відкриті пункти пропуску, які запрацюють. Міжобласні перевезення ми поки що не відкриваємо”, – зауважив Шмигаль.

Він додав, що зараз важливо “попрацювати” з міжобласними перевізниками, щоб вони були готові. Шмигаль попросив зайнятися цим Міністерство інфраструктури.

Щодо відновлення авіасполучення, то прем’єр пообіцяв повернутися до цього питання вже після 15 червня, коли, можливо, почнуть відкриватися аеропорти інших країн.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.