Викрито схему реалізації авто з «штрафмайданчика» в Івано-Франківську (відео)

Відео-новини, Кримінал, Новини

Кореспонденти газети «Голос народу Івано-Франківщини» провели журналістське розслідування з приводу незаконної реалізації арештованих автомобілів зі «штрафмайданчика» в м. Івано-Франківську особами, які раніше працювали на ДП «Інформ-Ресурси», про це інформує Голос.if.ua.

Так починаючи з вересня 2019 року зі «штрафмайданчика» ДП «Інформ-Ресурси» Івано-Франківського було реалізовано кілька десятків вилучених раніше автотранспортних засобів з різних регіонів України. При цьому представники ДП «Інформ-Ресурси» у своїй незаконній діяльності керувалися рішенням Миколаївського районного суду Миколаївської області, який за поданням ДП «Інформ-Ресурси» в особі Миколаївського представництва прийняв рішення про реалізацію кілька сотень раніше вилучених автомобілів по всій території України. Схема була доволі простою і навіть банальною, але дієвою так як правоохоронні органи не цікавляться куди поділися десятки раніше вилучених автомобілів з «штрафмайданчика» в м. Івано-Франківську. Представники ДП «Інформ-Реформ» замість утилізації вилучених автомобілів на спеціалізованому підприємстві вступивши у попередній зговір із підприємцями в м. Івано-Франківську вантажили автівки на евакуатори та везли у невідомому напрямку. Одну із таких перевозок зазняли наші кореспонденти. Надіємось, що наш відеосюжет стане підставою для відкриття кримінального провадження та ретельного розслідування діяльності колишніх працівників ДП «Інформ-Ресурси».

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.