Трьом франківським студентам призначили стипендії Президента України

Новини

Трьом студентам Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу призначили стипендії Президента України.

Згідно наказу Міністерства освіти і науки України від 29 квітня 2020 року № 576 «Про призначення академічних стипендій Президента України студентам закладів вищої освіти на ІІ семестр 2019/2020 навчального року» призначено відповідну стипендію трьом студентам Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу: Сніжані Дмитроняк (Інститут природничих наук і туризму, група ЕКО-17-1), Богдані Іванів (Інститут архітектури, будівництва та енергетики, група АМ-17-1) та Едуарду Соботнику (Інститут інформаційних технологій, група ІП-17-2), інформує .

Це успішні молоді люди, які мають вагомі досягнення у навчальній і науковій роботі та належать до числа найкращих студентів університету. Як їм це вдається? Кажуть, що будь-які досягнення – це лише один відсоток таланту та 99 відсотків праці.

Світлина від Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу.

Світлина від Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.