Помер відомий онкохірург Ігор Закала (прижиттєве інтерв’ю+фото)

Відео-новини, Новини, Суспільство

13 травня, відійшов у вічність онкохірург, завідувач диспансерного відділу Прикарпатського клінічного онкологічного центру Ігор Степанович Закала, про це інформує Голос.if.ua.

Коронавірусна хвороба забрала одного з найкращих фахівців у своїй галузі, який провів сотні успішних операцій, вилікував тисячі людей. Ігор Степанович був чудовою, чуйною, відповідальною людиною мав гарне почуття гумору та неймовірною відповідальністю перед своїми пацієнтами.

В березні 2018 року Ігор Закала провів успішну операцію і моєму 76 річному батькові Віктору Гудзінському.

Рівно два роки тому в травні я записав інтерв’ю з Ігорем Закалою в якому провідний онкохірург області розповідав про діагностику та лікування онкології та лікуванню онкології.

Редакція онлайн газети Голос.if.ua висловлює щирі співчуття родині, близьким, друзям, знайомим, колегам по роботі з приводу передчасної смерті людини з великої літери Ігоря Закали.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.