Не все так добре в ОСББ «Південний», що в м. Івано-Франківську (документи)

Новини, Суспільство

З розвитком реформ в житлово-комунальній сфері на ринку надання послуг мешканці отримали змогу об’єднуватись в ОСББ для обслуговування будинків в яких проживають. про це інформує Голос.if.ua.

Однак нова форма господарювання дала як свої позитивні так і негативні наслідки. Нерідко ОСББ стають джерелом зловживання на довірі громадян, співвласників багатоквартирних будинків.

Тривожний сигнал у редакцію газети Голос.if.ua надійшов від громадянина Василя Томашевського, мешканця будинку 33 по вул. Південний Бульвар, що в місті Івано-Франківську, ОСББ «Південний».

За словами пана Василя в ОСББ «Південний» відбуваються речі, які явно суперечать законам України в житлово-комунальній сфері та порушують права співвласників багатоквартирних будинків.

Головою ОСББ «Південний» є такий собі «спритний» громадянин Ярослав Богаченко. Бухгалтером в цьому ж ОСББ працює Марія Богаченко, яка за суміцництвом є дружиною голови об’єднання. Сімейний підряд в порушення Статуту ОСББ «Південний» квартирну плату стягує не через банківські установи на рахунок, як передбачено законодавством України, а беруть на руки готівку.

Є питання для роздумів і реагування правоохоронних органів області.

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.