Івано-Франківськ отримав транспортні квитки для пільговиків

Новини, Суспільство

Йдеться про майже 50 тисяч карток, які роздадуть потенційним пасажирам. Попри це їх також можна буде придбати у міських кіосках, пише Голос.if.ua з посиланням на Вежу.

Нагадаємо, це багатофункціональна транспортна картка, яка запроваджена в Івано-Франківську в першу чергу для оплати проїзду в громадському комунальному транспорті. Запроваджено чотири види транспортних карток: пільгова, учнівська, студентська та загальна.

Пільгові картки зможуть отримати мешканці Івано-Франківська, які мають право на пільги з оплати проїзду в громадському транспорті, встановлені згідно законодавства України та рішень Івано-Франківської міської ради.

Планується, що комунальний транспорт Франківська зможе перейти на електронний квиток з серпня. Для ранішого запусу на заваді став введений карантин, в межах якого комунальний транспорт припинив курсувати. Наразі тестове впровадження е-квитка планують розпочати з червня.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.