Влітку в Україні можуть відкрити дитячі садочки

Новини, Суспільство

Заступник міністра охорони здоров’я і головний державний санітарний лікар Віктор Ляшко розповів, за яких умов можливе поновлення роботи дитсадків в Україні.

Про це він розповів у інтерв’ю виданню Голос.if.ua передає УП.

Міністерство охорони здоров’я наголошує, що ситуація з епідемією має поліпшитися, щоб відкрилися дошкільні дитячі заклади. Також у відомстві спостерігають за тим, як сезонність вплине на хід епідемії.

“Якщо число випадків буде йти до зниження, поліпшуватися, то, можливо, і не все літо ми будемо ходити в масках, а досить швидко вийдемо. Можливо, і дитячі садочки відкриємо. Якщо будемо бачити, що сезонність не впливає на поширення інфекції, тоді буде складніше. Тоді будемо балансувати на цих 350-500 випадках (нововиявлених хворих на Covid-19 щодня – ред.) і маска стане з нами невіднятним другом до кінця цього року”, – відзначив Віктор Ляшко.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.