Найгуманніші суди: за порушення карантину оштрафували трьох прикарпатців (інфографіка)

Кримінал, Новини

Українські суди розглянули понад 1 тис. 120 справ про притягнення осіб до адміністративної відповідальності за порушення карантину. До речі, далеко не у всіх випадках були накладені стягнення.

За порушення правил карантину та рішень органів місцевої влади звичайних громадян штрафують на 17-34 тис. гривень, а чиновників – на 34-170 тис. гривень, про це інформує Голос.if.ua з посиланням на “Слово і Діло“.

Як відомо, поліція має право складати протоколи щодо порушень правил карантину, а суди ухвалюють рішення – накладати чи ні штраф на порушника.

Найбільше штрафів за вказаний період було призначено в Дніпропетровській області – 39 рішень суду, далі йдуть Донецька область – 19, Сумська – 18 та Київ – 13 позитивних судових рішень.

Найгуманніші суди в Івано-Франківській (тільки 3 оштрафованих порушники), Харківській (3), Запорізький (3) та Луганській (1) областях.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.