У Коломиї затримали чоловіка за збут наркотичних препаратів і марихуани

Кримінал, Новини

Правоохоронці затримали 39-річного чоловіка при збуті наркотичного медичного лікарського препарату.

Як повідомили у обласному управлінні поліції, затримання провели в рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів), про це інформує  Голос.if.ua.

Під час обшуку в квартирі фігуранта поліцейські виявили та вилучили: грошові кошти, таблетки «Метадон», полімерні пакети із вмістом наркотичного засобу «марихуаною», пристрій для вживання наркотичних засобів, полімерні пакети із вмістом наркотичної речовини схожої на макову соломку. Правопорушника слідчі затримали в порядку ст. 208 КПК України.

Наразі вирішується питання щодо повідомлення йому підозри за ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) КК України.

Невдовзі суд обере чоловіку запобіжний захід.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.