Ослаблення карантину: в Івано-Франківській області вирішили поки не відкривати стоматологічні кабінети

Здоров'я, Новини

Голова Івано-Франківської облдержадміністрації Віталій Федорів заявив, що в області поки не будуть відкривати стоматологічні кабінети, які закрили у зв’язку з карантином.

Про це він сказав під час брифінгу, повідомляє Голос.if.ua з посиланням на  Укрінформ.

«Є заходи, які обмежують карантин. Ці дії уряду ми підтримали на обласній комісії ТЕБ та НС і, відповідно, надіслали всім органам місцевого самоврядування для прийняття рішень в районах. Крім надання дозволу на роботу стоматологічних кабінетів», – сказав глава області.

За його словами, рішення про роботу стоматологічних кабінетів в області приймуть після вихідних, аналізуючи ситуацію із захворюваністю на коронавірус.

«Ослаблення карантину – це не його скасування», – сказав Федорів.

Нагадаємо, що Івано-Франківська область входить до трійки лідерів в Україні за кількістю інфікованих коронавірусом. В області захворіли 1078 осіб, 60 померли. Обійшли її тільки Чернівецька область та Київ.

 

 

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.