Франківських ФОПів І та ІІ групи звільнено від сплати єдиного податку за квітень

Економіка, Новини

За квітень цього року платники єдиного податку І та ІІ групи, на яких поширюються обмеження щодо поширення коронавірусу, не сплачуватимуть єдиний податок, про це інформує Голос.if.ua.

Таке рішення 22 квітня ц.р. прийняла Івано-Франківська міська рада з метою підтримки суб’єктів підприємницької діяльності в умовах обмежуючих заходів.

Звільнення застосовується до суб’єктів підприємницької діяльності, які до 01.07.2020 року подали до Івано-Франківського управління Головного управління ДПС в Івано-Франківській області відповідну заяву щодо застосування пільги із зазначенням виду діяльності, місця здійснення діяльності.

Заява подається у випадку відсутності доходів за квітень місяць за всіма видами діяльності.

Заяву можна надіслати на електронну адресу if.official@tax.gov.ua? (в форматі pdf або jpg) або залишити в скриньці Головного управління ДПС в Івано-Франківській області (вул. Незалежності, 20)

Зразок заяви за посиланням.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.