У МОЗ готуються відкривати перукарні й кав’ярні

Новини, Суспільство

В МОЗ вже майже підготували перелік тимчасових протиепідеміологічних вимог для перукарень та салонів краси, при торгівлі господарчими товарами, роботі кав’ярень, автомийок, наданні адвокатських та нотаріальних послуг тощо.

Їх планують опублікувати на вихідних, щоб був час підприємцям підготуватись до відкриття, пише Голос.if.ua з посиланням на головного державного санітарного лікаря Віктора Ляшка.

“Урядом планується пом’якшення карантину. Наразі в МОЗ ми вже фіналізуємо тимчасові вимоги щодо профілактичних заходів при здійсненні обслуговування в перукарнях та салонах краси, при торгівлі господарчими товарами, роботи кав’ярень, автомийок, адвокатських та нотаріальних послуг тощо.” – йдеться у дописі Віктора Ляшка.

Нагадаємо, що Кабінет міністрів України на черговому засіданні, яке відбудеться цього тижня, розгляне рішення про нове послаблення карантинних обмежень для бізнесу.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.