В Богородчанах приватний підприємець привласнив державні кошти

Кримінал, Новини

Прикарпатські правоохоронці оголосили про підозру приватному підприємцю, який привласнив державні кошти, інформує Голос.if.ua з посиланням на поліцію Івано-Франківської області.

Співробітники слідчого відділення Богородчанського відділення поліції ГУНП в Івано-Франківській області під процесуальним керівництвом місцевої прокуратури, 30 квітня, повідомили про підозру мешканцю Богородчанського району за фактом привласнення державних коштів у розмірі понад 95 тисяч гривень.

Документування злочинних дій здійснювалось в ході раніше розпочатих кримінальних проваджень за ч. 2 ст. 191 (привласнення, заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем, вчинене за попередньою змовою групою осіб) та ч. 1 ст. 366 (складання, видача службовою особою завідомо неправдивих офіційних документів, та внесення до офіційних документів завідомо неправдивих відомостей) КК України.

В ході розслідування встановлено, що протягом 2015-2016 років приватним підприємство, керівником, якого являється 53-річний мешканець району, проводився капітальний ремонт даху місцевої школи, що в смт. Богородчани.

На проведення вказаних ремонтних робіт із державного бюджету було виділено понад 1 мільйон гривень.

Під час виконання будівельних робіт, керівник вказаного підприємства привласнив понад 95 тис. гривнь, які йому було виділено на проведення ремонту даху навчального закладу.

Наразі зловмиснику оголошено про підозру та вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.