“Швидка допомога” 1 -го травня провела попереджувальну акцію протесту, чи почують “чинуші”? (відео)

Відео-новини, Новини, Суспільство

01.05.2020 працівники Івано – Франківської станції швидкої медичної допомоги, в Міжнародний день праці, провели попереджувальну акцію протесту.

Основна вимога – гідна оплата праці працівників ектстеної медичної допомоги, про це інформує Голос.if.ua з посиланням на сторінку у ФБ голови Первинної профспілкової організації “Івано-Франківської станції швидкої медичної допомоги” Bogdan Vennyk.

Нагадаємо, що неналежне матеріально -технічне забезпечення медиків Івано-Франківської області вже призвело до масового захворювання працівників франківської “швидкої допомоги”.

Незважаючи на те, що Івано-Франківська область в лідерах щодо захворювання на коронавірус, як серед мешканців так і медиків області президент України Володимир Зеленський призначив на посаду голови Івано-Франківської ОДА Віталія Федоріва.

Очевидно голову держави задовільняє провальна робота колишнього працівника ДОЗ Івано-Франківської області Віталія Федоріва у боротьбі з пандемією, або президент має відмінну від українців логіку у кадровій політиці.

Подробиці у сюжеті від Голос.if.ua

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.