У Франківську оштрафували “COMFY” за порушення правил карантину

Новини, Суспільство

“COMFY” другий магазин в Івано-Франківську, який отримав штраф за порушення правил карантину. 

Правоохоронці склали протокол на заступника керуючого магазином 1 квітня, пише Голос.if.ua з посиланням на Курс.

Керівник не забезпечив при вході на територію та у приміщення магазину проведення безконтактної термометрії відвідувачам. Крім того, він не завів журналу обліку, в якому персонал зобов’язаний під особистий підпис зазначати стан свого здоров’я.

також читати: У супермаркеті «Велмарт» порушують карантин… (відео)

На розгляд у суд заступник керуючого не з’явився, однак подав письмове заперечення, в якому вину у вчиненому не визнав, просив закрити провадження у справі у зв’язку з відсутністю складу адміністративного правопорушення.

Дослідивши матеріали справи, а саме дані з протоколу, пояснення комірника «Комфі», відеозаписи з місця події, суд дійшов висновку, що вина заступника керуючого в адмінправопорушенні повністю доведена.

Івано-Франківський міський суд визнав заступника керуючого магазином «COMFY» винним в порушенні правил карантину і призначив 34 000 грн штрафу.

Постанова ще може бути оскаржена в апеляційному суді.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.