У супермаркеті «Велмарт» порушують карантин… (відео)

Відео-новини, Здоров'я, Новини

Українцям обмежують право пересування і зібрання більше ніж двох осіб, забороняють гуляти у парках скверах, лісах проводити масові заходи, але якщо ви хочете віддати свої «кревні» за товари, які мародери під час пандемії коронавірусу продають утридорога у супермаркетех тоді можна.

Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос.if.ua.

Сьогодні супермаркет «Велмарт», що у місті Івано-Франківську по вул. Коновальця людей пускають без обмежень від чого навіть утворилися черги перед касами.

також дивитися:  Очильник Івано-Франківської ОДА Віталій Федорів плює на карантин наражаючи людей на небезпеку (відео)

Де там наша безстрашна патрульна поліція, яка складала протоколи на малий бізнес і підприємців не шкодуючи сил, слабо притягнути до відповідальності власників «Велмарту»? Редакція Голос.if.ua просить розглядати вказане відео, як звернення для притягнення винних осіб з супермаркету «Велмарт» до відповідальності у відповідності до чинного законодавства.

Подробиці у сюжеті від Голос.if.ua:

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.