Кожен день – нова роль: муніципали розповіли, як двоє ромів дурять франківців (відео+фото)

Відео-новини, Новини, Суспільство

Вчора, 25 квітня, патрульні Муніципальної інспекції виявили дівчину ромської національності поблизу Центрального універмагу, яка збирає на допомогу хворому батькові.

В ході бесіди стало зрозуміло, що про батька вона розповісти нічого не може. Сама ж дівчина є неповнолітня, повідомили у інспекції пише Голос.if.ua.

“Відповідно, наші працівники здійснюють виклик на лінію 102. Доки очікували екіпаж прибігає її брат. І тут виявляється, що дані свої дівчина не правильно назвала (це дівчина яка стояла два тижні тому з тростиною, на яку брат збирав). Всі дані крім віку вона назвала неправдиво. Наші інспектори спільно з працівниками патрульної поліції провели з ними профілактичну бесіду”, – йдеться у повідомленні.

А вже сьогодні цих самих людей було виявлено на іншій вулиці.

“Сьогодні знову ж таки брат збирає на хвору сестру по вулиці Коновальця біля одного з торгових закладів. Сестра з тростиною і без паперів на фіктивного батька. Наші працівники знову провели бесіду, після якої останні покинули місце роботи”, – додали у інспекції.

https://www.facebook.com/guardif/videos/642355836321428/?t=0

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.