Про останні події щодо “рибоохоронного патруля ” в Івано-Франківській області

Кримінал, Новини

Начальник Державного агенства рибного господарства в Івано-Франківської області (рибоохоронного патруля) Любомир Стрембіцький на своїй сторінці у ФБ розповів, про останні події навко “рибоохоронного патруля”.

Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос.if.ua.

“1. Інспектори рибпатруля склали протокол на сина екоінспектора Карпатського округу “Карловича ” за грубе порушення правил рибальства 85.ч 4 саме за дві години до “катавасії ” на Бурштинському водосховищі .
2. На прикінці лютого інспектори склали протокол на дядька іншого екоінспектора Карпатського округу за ст 90 (знищення червонокнижних видів )
3. Рибпатруль НЕ ЗОБОВ’ЯЗАНИЙ і не ПОВИНЕН попереджати працівників чи керівництво Рибгоспу Бурштинський про проведення рибоохоронних заходів ,тим більше включати їхніх представників до рибоохоронних рейдів .(не передбачено!!!)
4 . Наказ на проведення рейдів є внутрішнім документом ДАРГ і може надаватися іншим правоохоронним органам (а не фізичним особам ) лише за рішенням слідчого суді на витребування документів . Особу інспектора засвідчує тільки службове посвідчення встановленого взірця-інший документи не передбачені ЗАКОНОМ .
5 . Екологічна інспекція НЕ Є наглядовим органом над ДАРГ ,ми не узгоджуємо ,не погоджуємо і жодним чином не зобов’язані їм звітувати про пророблену чи заплановану рибоохоронну роботу .
6. Упереджене ставлення працівників Галицького відділку поліції, їхні протиправні дії по втручанню в роботу правоохоронного органу РИБООХОРОННОГО ПАТРУЛЯ через умисел чи навіть незнання ЗАКОНУ не звільняє їх від відповідальності . (роблю припущення про наявний злий умисел їхніх дій , посилаючись на те ,що через день був затриманий їхній оперуповноважений за кермом автомобіля котрий перевозив незаконно добуту рибу в ПЗФ р.Лімниця на суму збитків понад 61 000 грн )
7. В результаті перешкоджання роботі рибоохоронного патруля (також припускаю ,що злочин вчинений групою осіб за попередньою змовою ,включаючи працівників Екоінспекції та НацПоліції ) державі нанесено збитки у звязку з загибеллю водних біоресурсів (які були в живому стані і могли як зазвичай бути випущені в природнє середовище відповідні численні відеодокази є на нашому сайті та ФБ сторінці) ,вчинено також акт перешкоджання роботі правоохоронного органу ДАРГ ,а саме інспекторам рибоохоронного патруля унеможливили зняти решту заборонених сіткоснастевих знарядь лову що були на воді ,догнати ймовірних порушників що знімали сітки на акваторії Бурштинського водосховища ,більше того працівники Галицького ВП вилучили службовий автомобіль і катер ,тим самим даючи змогу зловмисникам безперешкодно чинити злочинний промисел в нерестовий період . Крапку на “і ” поставить ДБР . П.С -Рибгосп Бурштинський не вилучив за 2020 рік жодного кілограма риби -згідно поданої ними звітності в ДАРГ Івано-Франківської області . Що робили тоді численні сітки на воді в сотні метрів від рибгоспу?!” -написав Любомир Стрембіцький. 

 

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.