Правоохоронний скандал! Екоінпекція замість браконьєрів затримала рибний патруль…

Відео-новини, Кримінал, Новини

9 квітня 2020 року на Бурштинському вододосховищі сталася надзвичайна подія, про це інформує Голос.if.ua

Працівники Екологічної інспекції Карпатського округу на чолі із Василем Зеленко і Русланом Чорненьким та невідомими особами затримали працівників Івано-Франківського рибного патруля.

На місце події викликані працівники Галицького відділення поліції, прибули керівник ДАРГ в Івано-Франківській області Любомир Стрембіцький та начальник Екологічної інспекції Карпатського округу Микола Ладовський. У працівників Івано-Франківського рибного патруля поліцією за заявою екоінспекції було вилучено човен та транспортний засіб на якому здійснювався рейд і це при тому, що в області проходить нерест та були надані наказ на відпрацювання території Буртинського водосховища та інші документи.

На місці події в роботу поліції втручався невстановлений громадянин, який прибув з керівником екоінспекції. Відпрацювання екоінспектори здійснювали на незареєстрованому човні.

Цікаво, що раніше Руслан Чорненький кілька років очолював ДАРГ в Івано-Франківській області і був змушений перевестися в екоінспекцію на нижчу посаду після відкриття відносно нього кримінального провадження за побиття працівників рибного патруля та перевищення службових повноважень. В 2019 році «орли» Чорненького затримувались працівниками СБУ за «дахування» браконьєрства на все тому Бурштинському «морі».

Продовження у наступному сюжеті.

Подробиці у сюжеті від Голос.if.ua:

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.