Медична “реформа” в дії! Випадок в Івано-Франківську

Здоров'я, Новини

Відомий в Івано-Франківській області громадський та профспілковий діяч Богдан Венник на своїй сторінці у ФБ красномовно описав наслідки антиконституційної, антиукраїнської, злочинної “реформи” в медицині, про це інформує Голос.if.ua.

“Сьогодні випадково став свідком розмови лікаря приймального відділення міської дитячої лікарні з одинокою мамою, яка виховує двох дітей.
Швидкою медичною допомогою ургентно доставлено хлопчика 10 р. з підозрою на негоспітальну пневмонію (хворіє 5 днів, висока температура, задуха, носова кровотеча) та його сестричку 7 років, яка хворіє другий день.
Лікарка спитала маму: з ким вона уклала декларацію?
Жінка відповіла, що з сімейним лікарем манявської амбулаторії але вона вже рік проживає в Івано – Франківську – знімає квартиру.
Лікарка продовжила: кошти йдуть за пацієнтом тобто підуть в Маняву, ми не можемо лікувати ваших дітей! Але, якщо заплатите благодійний внесок 400 грн. за особу ( тобто 800 грн.) ми госпіталізуємо Ваших дітей…
P/S: на мою думку, після того, як всі державні медичні заклади реорганізувалися в комунальні підприємства аналогічна ситуація стане нормою.” – написав на своїй сторінці у ФБ Богдан Венник

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.