В Івано-Франківську напали на будівлю Концерну РРТ

Кримінал, Новини

В Івано-Франківську в ніч на 16 березня невідомі пошкодили майно в будівлі місцевої філії Концерну та радіомовлення, радіозв’язку та телебачення. За цим фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження.

Про це повідомляється на сайті поліції, інформує Голос.if.ua.

Провадження порушили за ч. 1 ст. 194 (умисне знищення або пошкодження чужого майна, що заподіяло шкоду у великих розмірах) Кримінального кодексу України.

«16 березня о 08:17 до поліцейських надійшло повідомлення від працівника Івано-Франківської філії концерну та радіомовлення, радіозв’язку та телебачення про пошкодження майна у їх приміщенні. Виїздом на місце події правоохоронці встановили, що у нічний час доби невідома особа пошкодила скло у двох вікнах і вхідних дверях. Попередньо, невідомий пошкодив приміщення за допомогою пневматичної зброї, потерпілих немає», – йдеться в повідомленні.

Наразі триває досудове розслідування. Правоохоронці проводять першочергові слідчі (розшукові) дії для встановлення особи зловмисника.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.