Франківський міський суд обмежує роботу – розглядатимуть лише невідкладні справи

Здоров'я, Новини

Збори суддів Івано-Франківського міського суду прийняли рішення про відкладення розгляду цивільних справ на період карантину.

Призначені у період з 12 березня 2020 року по 3 квітня 2020 року судові засідання переносяться на більш пізній час, про що сторони справи будуть повідомлені додатково, повідомляє пресслужба суду, інформують “Незалежні медіа Прикарпаття”.

 У повідомленні зазначається, що у вказаний період часу судом не будуть прийматися рішення щодо залишення справ без розгляду у зв’язку з неявкою сторін.

Єдиним винятком залишається розгляд кримінальних проваджень, які законом віднесені до невідкладних та які відповідно не можуть бути перенесені у часових межах на більш пізній строк.

Також до 3 квітня 2020 року скасовується проведення масових заходів, не пов’язаних із процесуальною діяльністю, зокрема, особистий прийом громадян, екскурсії, дні відкритих дверей тощо.

Окрім того, Івано-Франківський міський суд Івано-Франківської області рекомендує учасникам судового процесу використовувати альтернативні шляхи звернення до суду (електронний кабінет, електронну пошту та телефон).

Рекомендуємо направляти позовні заяви, заяви процесуального характеру на адресу Івано-Франківського міського суду Івано-Франківської області поштою за адресою: 76000, м. Івано-Франківськ, вул. Грюнвальдська, 11.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.