У вівторок в Україні розпочнеться потепління – синоптики

Новини

В Українському гідрометцентрі повідомили, що у вівторок в Україні очікується підвищення температури повітря у денні години в межах 10-12 градусів тепла. Погода очікується переважно ясна, з проясненнями, інформує  Голос.if.ua.

«16 березня у високогір’ях Закарпатської та Івано-Франківської областей областей очікується помірна сніголавинна небезпека (2 рiвень)», – йдеться в повідомленні Укргідрометцентру.

Синоптик Наталка Діденко у фейсбуці також повідомила, що у вівторок в Україні розпочнеться потепління, температура повітря становитиме протягом дня +5+9 градусів, а на Заході +7+12 градусів.

«Пік потепління припаде на четвер-п’ятницю, до +12+17 градусів. 17-го березня у більшості областей переважатиме суха погода, хіба що на Заході та Півночі атмосферний фронт зумовить невеликий дощ. Вітер буде західним та лагідним. У Києві у вівторок є ймовірність невеликого дощу, проте щоб щось серйозне – навряд. Температура повітря вдень коливатиметься близько +7 градусів. Потім тепло рвоне і вже у середу, четвер та п’ятницю суттєво підвищиться температура повітря», – написала Діденко.

За прогнозами синоптика, у неділю, 22 березня, погода істотно ускладниться, очікується знову похолодання та мокрий сніг.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.