Журналіст, політичний оглядач Роман Реведжук виїхав з України і попросив політичного притулку в ЄС (відео)

Відео-новини, Новини, Суспільство

Відомий український журналіст, політичний оглядач Роман Реведжук раптово зник “з радарів”: завжди активний дописувач соцмереж та частий гість на телебаченні вже більше тижня мовчить, про це інформує Голос.if.ua з посиланням на Версій.

За інформацією Версій громадського діяча та журналіста вже давно переслідують. З власних джерел стало відомо, що Роман Реведжук міг виїхати з України і попросити політичного притулку у одній з європейських країн. Причина – тривале стеження та переслідування, про які він неодноразово заявляв публічно. Адже як відомо, на даний момент відкрито кілька кримінальних проваджень за цим фактом. Проте повідомляв сам журналіст, жодна з відкритих справ так і не була розслідувана.

також читати: Журналістка Ольга Сворак отримала документи на проживання в Німеччині (документи)

Нагадаємо, останнім часом Роман Реведжук критикував як екс-президента Петра Порошенка, так і діючу владу, ходив до Офісу Володимира Зеленського та клеїв наліпки з написом “Офіс потерпілого”. Особливо діставалося міністру внутрішніх справ Арсену Авакову, котрий за словами журналіста, організував у своєму відомстві цілу систему кришування корупції.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.