Представники громадської ради при ОДА зустрілися із регіональним представником Уповноваженого ВРУ з прав людини

Новини, Суспільство

Члени Громадської ради при Івано-Франківській ОДА 05.03.2020 року зустрілися із регіональним представником Уповноваженого з прав людини Верховної Ради України в області  Людмилою Непийводою та регіональним координатором Уповноваженого ВРУ з прав людини в Івано-Франківській області Світланою Дем’янчук, про це інформує Голос.if.ua.

Зокрема регіональний представник Уповноваженого з прав людини Верховної Ради України розповіла про свої права та обов’язки. На зустрічі були обговорені важливі теми: Інституція Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини. Організація діяльності та повноваження Уповноваженого із забезпечення конституційного права громадян на звернення та доступ до публічної інформації. Особливості реалізації Закону України «Про доступ до публічної інформації».

Людмила Непийвода запросила представників інститутів громадянського суспільства прийняти участь в реалізації Національного привінтивного механізму, відповіла на питання присутніх.

Зустріч із регіональним представником Уповноваженого з прав людини Верховної Ради України організувала заступник голови ГР при ОДА Лесею Качуровою.

ГРОМРАДОЮ ОДА на робочій зустрічі з регіональним представництвом Уповноваженого ВРУ з прав людини.Актуально!?

Опубліковано Сергієм Чирвою Четвер, 5 березня 2020 р.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.