Патрульні склали 2200 адмінпостанов на прикарпатських “шумахерів”

Новини, Суспільство

Від початку року понад 2200 адміністративних матеріалів винесли патрульні Івано-Франківської області за порушення швидкості руху.

Поліцейські фіксували порушення швидкісного режиму за допомогою лазерного вимірювача швидкості TruCAM, інформує Голос.if.ua з посиланням на УПП Івано-Франківщини.

У патрульній поліції наголошують: згідно з ч. 1 ст. 122 КУпАП — перевищення встановлених обмежень швидкості руху транспортних засобів більше, як на 20 км/год — тягне за собою штраф у розмірі 255 гривень. згідно з ч. 3 ст. 122 КУпАП — перевищення встановлених обмежень швидкості руху транспортних засобів більше, як на 50 км/год — тягне за собою накладення штрафу в розмірі 510 гривень.

“Будьте обережні на дорозі та дотримуйтесь правил дорожнього руху”, – звертаються інспектори до прикарпатських кермувальників.

Нагадаємо, за рік роботи патрульними в області складено більше ніж 8300 постанов щодо перевищення швидкості водіями, які зафіксовані за допомогою приладу.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.