Увага! На волі розгулює підозрюваний у серії зґвалтувань та розбійних нападів громадянин Польщі (відео+фото)

Відео-новини, Кримінал, Новини

В Галицькому районному суді Івано-Франківської області третій рік поспіль розглядається справа щодо обвинуваченого у зґвалтуванні неприродним способом та вчиненні розбійних нападів на мешканок Івано-Франківської області громадянина Республіки Польща Пйотра Капусцинського за ч.1 ст.186, ч 1 ст.153, ч 1 ст.187 КК України.

Пройшовши кілька кіл поневірянь в правоохоронних органах, молода жінка, мешканка Івано-Франківської області дізналася, що вона не одна яка потерпіла від насильства громадянина Польщі, про це інформує Голос.if.ua.

За дивним «збігом» обставин суд не лишень звільнив підозрюваного у вчиненні важких злочинів з під варти під заставу, але й дозволив особі без постійного місця проживання та соціальних зав’язків в Україні поселитися на проти будинку потерпілої.

Цікава виходить ситуація, підозрюваний у вчинені низки важких злочинів на території України та розшукуваний Інтерполом громадянин Польщі розгулює на свободі, ймовірно впливає на свідків та потерпілих, а наш «гуманний» суд йде на новий розгляд справи змушуючи потерпілих знову пройти три кола пекла.

За інформацією з джерел в правоохоронних органах в Україну поступив запит з Республіки Польща, про екстрадицію Пйотра Капусцинського, раніше судимого за насильницькі злочини і обґрунтовано підозрюваного у вчинені низки інших злочинів пов’язаних із насильством на території Польщі.

Хто відповість якщо раніше судимий чоловік БОМЖ, збочений на насильстві жінок розгулюючи на свободі зґвалтує та пограбує інших жінок, хто понесе покарання за поневіряння, приниження та біль українок, які вже потерпіли від насильника, питання як то кажуть риторичне.

Редакція онлайн – газети Голос.if.ua буде уважно стежити за розвитком подій довкола резонансної справи. У разі якщо ви стали жертвою насильства цього чоловіка, Ви можете звернутись у редакцію сайту еmail: golos.if.ua2@gmail.com, або за номером телефону (050) 713 24 85.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.